X

BABYSHOWER VOOR TWEE MAMA’S

twee papa's babyshower inspiratie

Hoera! Het is tijd om een babyshower te organiseren en de twee moeders in het zonnetje te zetten.

We geven een paar leuke tips en hebben een aantal toepasselijke producten bij elkaar gezet. Dit om een onvergetelijke dag voor de 2 mama’s te maken.


Aankleding babyshower twee mama’s

Natuurlijk is het leuk om de boel mooi aan te kleden. Je kan de babyshower een stoer thema geven maar wij houden van de regenboog. Versier de locatie met deze vrolijke stoffen regenboogslingers. Zet kannen met gekleurd water en cup cakes neer in de kleuren van de regenboog. Hang gekleurde ballonnen op en strooi ook wat gezellige confetti op tafel.
Ook leuk is om iedereen een leuke groet te laten schrijven op de wenskaart: Hoera jullie worden mama’s en deze aan een slinger op te hangen. Of zet ze neer in deze te gekke houten kaartenhouders.
Klaar om de 2 mama’s te verrassen!


baby voorspellingskaarten

Babyshower wedden

Hoe leuk is het om een wedje te leggen wie kan raden wat de naam van de baby zal worden. Speciaal voor de babyshower hebben we baby voorspellingskaarten. Kies voor zeedieren of bosdieren design.
Spreek af dat degene die de meeste voorspellingen goed heeft, een leuk cadeau wint.

En het mooie van deze baby voorspellingskaarten is, is dat we er ook bijpassende kraambezoekkaarten voor twee mama’s van hebben. Heb je meteen een prachtig cadeau om te geven!


Inspiratie cadeautjes babyshower twee mama’s

Cadeautjes geven hoort er uiteraard ook bij. Hieronder onze leukste tips.


Tijd voor een spelletje?

Wil je de babyshower aankleden met een spelletje? Dan volgen hier een paar tips:

  1. Babyvoeding proeven: Koop een paar potjes babyvoeding, plak de etiketten af en laat iedereen proeven. Wie raad er de smaak?
  2. Wedstrijd luier verschonen: Neem een babypop en kijk wie er het snelst een baby verschoont.
  3. Tijdscapsule maken: Laat iedere gast iets meenemen uit het geboortejaar van de baby. Bijvoorbeeld een krantenartikel, een usb-stick met muziek, een foto, een rage (bijvoorbeeld Pokémonkaarten). Stop het in een cadeaublik en spreek een datum af wanneer het open mag. Bijvoorbeeld op de sweet sixteen party van het ongeboren kindje.
  4. Vul de baby voorspellingskaarten in.
  5. Speelgoedrace: Koop een doosje Lego en kijk wie dat het eerst in elkaar kan zetten.