Wat is een leuk en origineel kraamcadeau om aan kind met twee moeders te geven?

Bij een kraamvisite hoort natuurlijk een leuk cadeau. De keuze is reuze maar bij een kind met twee moeders blijkt het kiezen toch wat lastiger. Je wil natuurlijk iets passend geven. Maar niet gevreesd, er zijn genoeg opties bij Colorful2b!

Hieronder vind je genoeg ideeën voor een origineel kraamcadeau voor een kind met twee moeders. Hiermee zul je de moeders ongetwijfeld verrassen!


Bestsellers kraamcadeau twee moeders:

Kraambezoek kaarten 50 stuks
Kraambezoek kaarten twee moeders. Laat je kraambezoek leuke vragen invullen. Een leuke herinnering voor later.
Roze houten gezin
Stel het roze gezin zelf samen met deze houten poppetjes. Een origineel kraamcadeau om te geven aan de twee moeders.
2 moms rompertje wit
Natuurlijk kan een rompertje met een toepasselijke tekst voor de twee moeders niet ontbreken. We hebben meerdere leuke designs.

Top 5 kraamcadeau voor twee moeders:

  1. Een bedrukt rompertje of slabbetje met een leuke print van twee mama’s. Rompertjes en slabbetjes kan je immers niet genoeg hebben!
  2. Leg de moeders in de watten met deze best moms ever armband.
  3. Invulboek mama & mama. Zo kunnen ze alle bijzonderheden, leuke uitstapjes en mooiste foto’s vastleggen.
  4. Een mooie geboorteketting, we hebben ze met 1 of 2 kinderen.
  5. Natuurlijk kan een rompertje met een toepasselijke tekst niet ontbreken. En nog leuker om het in een regenboogblik te geven.

En heb je het nog niet helemaal gevonden, kijk dan even rond in de shop. Er zijn nog veel meer leuke cadeaus voor twee moeders te vinden. Of wil je een ander design of een andere kleur, stuur me dan gewoon even een berichtje, er is veel mogelijk!

Tip: Ook leuk om te geven is de bewaarbundel voor geboortekaartjes. Want waar laten ze anders al die geboortekaartjes? Op deze manier hou je ze allemaal overzichtelijk bij elkaar!