OP ZOEK NAAR EEN KRAAMCADEAU VOOR TWEE VADERS?

Als twee vaders een kindje krijgen, hebben ze vaak al een lange weg achter de rug. Een mooie reden om de twee vaders extra in de watten te leggen met een mooi kraamcadeau. Hieronder zie je als eerste onze bestsellers kraamcadeau voor twee vaders. Daaronder nog onze top 5 originele cadeaus. Maar we hebben nog veel meer dus kijk gerust eens rond in onze webshop!


Bestsellers kraamcadeau twee vaders:

T-shirt Stoer want ik heb 2 papa's
Bedrukt T-shirt met leuke tekst: Stoer want ik heb 2 papa’s. Deze print kan uiteraard ook op een rompertje besteld worden.
Sleutelhanger liefste papa's
Zo raken de kersverse papa’s nooit meer hun sleutels kwijt. Handige leren sleutelhanger met een hele lieve boodschap erop.
Kraamcadeau pakket De papa's van Teddy
Prentenboek waar op een leuke manier wordt uitgelegd wat draagmoederschap is. Plus een lief berenshirtje én een heerlijk zacht knuffeltje.

Top 5 kraamcadeau twee papa’s:

  1. Een bedrukt rompertje of slabbetje met een leuke print van twee papa’s. Rompertjes en slabbetjes kan je immers niet genoeg hebben!
  2. Papa & papa kraambezoekkaarten. Hoe leuk is het om al die lieve wensen van de kraamvisite vast te leggen. We hebben toffe zwart-wit kaarten die bij elkaar worden gehouden door een ring of kleurrijke kaarten in een handig bewaarblik.
  3. Invulboek papa & papa. Zo kunnen ze alle bijzonderheden, leuke uitstapjes en mooiste foto’s vastleggen.
  4. Een mooie geboorteketting, speciaal gemaakt voor Colorful2b dus een uniek cadeau.
  5. Een houten gezin wat je zelf naar wens kunt samenstellen.

Tip: Ook leuk om te geven is de bewaarbundel voor geboortekaartjes. Want waar laten ze anders al die geboortekaartjes? Op deze manier hou je ze allemaal overzichtelijk bij elkaar!