Over mij

Hoe fijn is het dat er één plek is waar meerdere producten samenkomen op het gebied van twee mama’s, twee papa’s, eenoudergezin of meeroudergezinnen. Niet meer urenlang zoeken op internet naar leuke geschikte cadeaus, maar snel vinden wat je nodig hebt. Met handgemaakte en passende (kraam)cadeaus, is Colorful2b er voor élk uniek gezin.

Natasja

Hoe het begon
Twee lieve vriendinnen van mij kregen samen een baby, maar ik kon geen leuk cadeaupakket vinden voor twee aanstaande moeders. Na lang zoeken vond ik wat cadeaus bij verschillende webwinkels, maar ik miste een overzichtelijke webshop waar alles samenkomt. Uiteindelijk heb ik de rompertjes zelf ontworpen, aangezien ik een grafische achtergrond heb en het heerlijk vindt om creatief bezig te zijn.

Begin 2021 kreeg ik de kans om voor mezelf te beginnen en op te starten wat ik toen zo miste. Een webwinkel met meerdere leuke cadeaus voor roze en regenbooggezinnen. Ik krijg hier leuke positieve reacties op en dat geeft extra energie om nog meer originele cadeaus te bedenken en zelf te maken. Ook zoek ik bijpassende leveranciers en vakmensen. Alles pak ik vervolgens zelf in met een persoonlijk tintje.

Maar wie ben ik dan?
Ik ben Natasja en samen met mijn vriend Roland hebben we een mooie dochter (Robin) en een poes (Whiskey). We wonen in Houten en vanaf een fijne zolderkamer run ik met veel liefde en plezier de webshop.

Mis je iets in deze webwinkel? Heb je een vraag of verzoek voor een bepaald ontwerp? Wil je een samenwerking? Laat het me weten in een berichtje in het contactformulier. Wil je op de hoogte blijven van de producten in de shop? Volg dan Colorful2b via Facebook, Instagram of Pinterest.

Kleurrijke groet,
Natasja