Samenwerking met Studio Poppy

We hebben een leuke samenwerking voor geboortekaartjes

Heb je een roze of regenbooggezin en komt er een kleintje aan, dan begint de zoektocht naar een passend geboortekaartje. Wil je graag op het geboortekaartje laten zien hoe je unieke roze gezin eruitziet of ben je misschien een alleenstaande moeder, dan kan ik je op weg helpen. Ik heb namelijk een leuke samenwerking met studio Poppy.

Nicoline van Studio Poppy ontwerpt namelijk de meest prachtige geboortekaartjes met heel veel liefde. En dankzij een handige editor tool in haar website, kun je ook zelf aan de slag om je eigen unieke gezin samen te stellen. Of je nu één of twee moeders, twee vaders of meerdere ouders nodig hebt. Je kunt lettertypes kiezen, kleuren aanpassen, goudfolie toevoegen, helemaal zoals je het zelf wilt. Het beeldmateriaal is allemaal met de hand geïllustreerd en ik vind deze unieke kaarten geweldig.
Bekijk de geboortekaartjes gezin hier.
Kom je er toch niet helemaal uit of heb je liever een ander design (dat kan natuurlijk ook). Neem dan gewoon even contact op met Nicoline (of mij).

Wat houdt onze samenwerking dan in?

Als je bij studio Poppy daadwerkelijk je geboortekaartjes besteld, krijg je van Nicoline een persoonlijke code. Met deze code mag je dan een gratis slabbetje of rompertje uitzoeken op Colorful2b.nl. (Afhankelijk van het aantal bestelde kaarten.) Vergeet dus vooral niet te melden dat je via Colorful2b komt 😉

Kortom, een lief cadeautje voor de kleine (toekomstige) spruit.

Liefs Natasja van Colorful2b

studio poppy geboortekaartjes