twee papa's babyshower inspiratie

BABYSHOWER INSPIRATIE VOOR TWEE PAPA’S IN SPÉ

Eindelijk is het zover! De twee papa’s krijgen een kindje, dit is een feestje waard! Hoog tijd om voor de twee papa’s in spé een gezellige babyshower te organiseren (of hip gezegd een dadchelor of biershower).


Aankleding babyshower twee papa’s

Natuurlijk is het leuk om de boel mooi aan te kleden. Je kan de babyshower een stoer thema geven maar wij houden van de regenboog. Versier de locatie met deze vrolijke stoffen regenboogslingers. Zet kannen met gekleurd water en cup cakes neer in de kleuren van de regenboog. Hang ballonnen op en strooi wat gezellige confetti op tafel.
Laat het bezoek verder een leuke groet schrijven op de wenskaart: Hoera jullie worden papa en hang deze aan de slinger of zet ze neer in deze leuke houten kaartenhouders.
Klaar om de 2 papa’s te verrassen!


baby voorspellingskaarten

Babyshower wedden

Hoe leuk is het om een wedje te leggen wie kan raden wat de naam van de baby zal worden. Speciaal voor de babyshower hebben we baby voorspellingskaarten. Kies voor zeedieren of bosdieren design.
Spreek af dat degene die de meeste voorspellingen goed heeft, een leuk cadeau wint.

En het mooie van deze baby voorspellingskaarten is, is dat we er ook bijpassende kraambezoekkaarten voor twee papa’s van hebben. Heb je meteen een prachtig cadeau om te geven!


Inspiratie cadeautjes babyshower twee papa’s

Cadeautjes geven hoort er uiteraard ook bij. Hieronder onze leukste tips.


Tijd voor een spelletje?

Wil je de babyshower aankleden met een spelletje? Dan volgen hier een paar tips:

  1. Babyvoeding proeven: Koop een paar potjes babyvoeding, plak de etiketten af en laat iedereen proeven. Wie raad er de smaak?
  2. Wedstrijd luier verschonen: Neem een babypop en kijk wie er het snelst een baby verschoont.
  3. Tijdscapsule maken: Laat iedere gast iets meenemen uit het geboortejaar van de baby. Bijvoorbeeld een krantenartikel, een usb-stick met muziek, een foto, een rage (bijvoorbeeld Pokémonkaarten). Stop het in een cadeaublik en spreek een datum af wanneer het open mag. Bijvoorbeeld op de sweet sixteen party van het ongeboren kindje.
  4. Vul de baby voorspellingskaarten in.
  5. Speelgoedrace: Koop een doosje Lego en kijk wie dat het eerst in elkaar kan zetten.

Tip: Stuur ook de draagmoeder een lieve kaart om te laten weten dat er aan haar gedacht wordt.