Wat geef je een draagmoeder?

Wensouders weten hoe waardevol en onvervangbaar de rol van een draagmoeder is. Daarom is het fijn om een liefdevol en betekenisvol cadeau te geven dat de bijzondere band tussen draagmoeder en de wensouders weerspiegelt.

Uiteraard kan je een draagmoeder in de watten leggen met een uitje of een lekkere bodylotion maar in onze webshop vind je ook cadeautjes die de essentie van deze verbintenis vangen.

Bedankjes voor draagmoeder

Symbolische cadeaus voor draagmoeders

Een mooi voorbeeld is het houten poppetje in een dankjewel zakje, dat de draagmoeder op subtiele wijze laat weten hoe dankbaar de wensouders zijn.

Een ander uniek en symbolisch cadeau is het geschilderde poppetje op een boomstamschijf. De houten schijf verwijst naar de levensboom, die symbool staat voor het leven dat de draagmoeder mogelijk heeft gemaakt. Het is een lieve blijvende herinnering aan de belangrijke rol die zij heeft gespeeld.

Je vindt ze hier »

Wenskaarten en praktische hulp

Wil je je draagmoeder een hart onder de riem steken? Bekijk dan onze collectie wenskaarten, speciaal ontworpen om je liefde en steun te uiten tijdens de zwangerschap. We hebben ze los of als een complete set.

Of misschien wil je haar (en haar gezin) wel ondersteunen in het huishouden want een zwangerschap kan zwaar zijn voor het lichaam. Vaak heeft de draagmoeder zelf kinderen en hoe fijn zijn deze tegoedbonnen dan. Tegoedbonnen voor o.a. middagje oppassen, stofzuigen, een lekkere maaltijd of zelf in te vullen. De 11 tegoedbonnen zitten in een linnen bewaarzakje.

Je vindt de tegoedbonnen hier »

En de kinderen maak je ook vast erg blij met een zachte knuffel. 😉

Boeken en cadeaublikken

Boek Papa's 2 be

Voor wie op zoek is naar een ontspannend cadeau, bieden wij ook een boek aan over draagmoederschap. Dit boek geeft een idee van de obstakels waar wensouders tegenaan kunnen lopen. Een bijzondere verhaal over de reis die twee mannen hebben doorgemaakt om hun gezin te vormen. Een cadeau dat vast met veel plezier gelezen zal worden.

Bekijk het boek hier »

cadeaublikken

Ook hebben we deze cadeaublikken met de mooie tekst: It all starts with love. In dit blik kan je cadeautjes stoppen zoals een bodylotion, oogmasker of een lekkere thee, maar ook een haarlokje van het kindje.

Bekijk de cadeaublikken hier »

Wat is een ideaal moment om een cadeau te geven?

Denk aan belangrijke mijlpalen tijdens de zwangerschap, zoals het eerste trimester, de 20-wekenecho of de geboorte van het kind. Maar ook de verjaardag van de draagmoeder is een mooi moment.

Ik wens je heel veel plezier bij het uitzoeken van het perfecte cadeau!

Met liefde in haar hart en een wonder in haar schoot,
gaf zij het ultieme geschenk, een leven groot.
De draagmoeder, een schakel in de keten,
wiens liefde we nooit zullen vergeten
.